Subscriu-te a la newsletter


Sessió Presentació Superilles

per Secretaria Tècnica,


El proper 5 de setembre es posarà en marxa el primer pilot de l'estructura de superilles a Barcelona. L'illa que servirà de model a la resta de la ciutat està limitada pels carrers Pallars, Llacuna, Tànger i Badajoz al bell mig del districte.

L'objecte de la sessió informativa del dia 28 era doble. Per una banda donar a conèixer el nou model, els seus objectius i planificació temporal. En segon lloc conèixer les afectacions concretes que la posada en marxa pot generar, i donar l'oportunitat a les empreses de participar aportant continguts a la prova pilot durant el mes de setembre.

En Salvador Rueda va fer una detallada explicació del nou model de mobilitat i espai públic, basat en superilles, i de quina manera s'implementaran a la ciutat. 

En una primera fase la superilla tindrà un caràcter funcional, per passar a consolidar-se com a superilla urbanística posteriorment. Cadascun dels nodes que es generen tenen funcions i configuracions diferents:

  • 4 nodes intermodals als vèrtex de la superilla
  • 8 nodes de serveis, 2 per costat
  • 4 nodes veïnals, a les cruïlles interiors  

Podeu baixar-vos el document de presentació a baix de la pàgina.

En Jaime Batlle va explicar l'Acció Horitzontal que la Confederació de Tallers de Projectes d'Arquitectura ha planejat a la superilla del 5 a l'11 de setembre. Les empreses interessades en aportar continguts durant aquests dies us podeu posar en contacte amb secretaria tècnica i us posarem en contacte amb els organitzadors de l'acció.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies