SANTA LUCÍA IMPULSA (MADRID) VISITA EL DISTRICTE 22@

per Irene Codina Altarriba,

El passat 24 de novembre, 20 assistents de Santa Lucía Impulsa (Madrid) van visitar el districte de la innovació 22@ per conèixer de quina manera s’implementa a Barcelona la tecnologia punta en un barri en transformació com el 22@.

Santa Lucía va visitar la ciutat de Barcelona i entre les visites institucionals que tenien programades s’hi trobava el 22@NetworkBCN. Isabel Sabadí, Managing Director 22@Network BCN, va donar la benvinguda i guiar la presentació a través de l’exposició de les dinàmiques i funcionamentde l’associació.

Santa Lucía Impulsa representa l'ecosistema d'Emprenedoria i Innovació Oberta del Grup Santalucía on diferents agents interns i externs com a emprenedors, empleats, mentors, universitaris i experts, aprenen, col·laboren i treballen en la creació de propostes del valor futures per al Grupo Santalucía. Amb focus en la transformació del mercat assegurador, aquest ecosistema persegueix la col·laboració a través de sinergies que facilitin afrontar amb èxit els canvis que demanen els actuals i futurs clients del mercat assegurador. 

Entre els assistents es trobava Angel Uzquiza, Corporate Director Innovation at Grupo Santalucía, i l’equip guanyador de Santalucía Impulsa. Un cop visitada l’associació van seguir la ruta per Tech Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i Mobile World Capital Barcelona. 

Els 22@TOURS al 22@NETWORK  BCN és una activitat molt demandada per delegacions de ciutats, empreses i estudiants d'arreu del món. Et permetran entendre per què aquest districte és el primer Hub d'Innovació Europea i el primer districte d'innovació al món.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies