PROGRAMA FORMATIU PER A CUIDADORS NO PROFESSIONALS DE PERSONES EN SITUACIÓ DE DEPENDÈNCIA by IL3

per Carla Escolà Costa,

IL3-UB i la Fundació "la Caixa" s'uneixen de nou per millorar la cura de les persones dependents.

És una realitat que tothom coneix i que impacta en moltes famílies. Per ajudar a la situació d'aquestes persones i augmentar-ne qualitat de vida, IL3-UB i la Fundació “la Caixa” s'han donat la mà en un projecte formatiu que enguany inicia la tercera convocatòria.

En moltes ocasions, els familiars, amics o persones sense cap experiència en l'àmbit que dediquen una part del seu temps a atendre i cuidar els seus éssers estimats no compten amb una especialització acadèmica que els prepari per a la tasca.

Per això, IL3-UB ha organitzat amb la col·laboració de la Fundació "la Caixa i la Fundació Domusvi" un programa formatiu per a cuidadors no professionals de persones en situació de dependència.

“És un programa que dirigim a cuidadors no professionals que atenen de forma continuada una persona en situació de dependència per proporcionar-los les habilitats necessàries per a la millora de la qualitat de l'assistència”, s'assegura des de IL3-UB.

“Facilitem eines que els permetin viure l'experiència de cuidar d'una manera positiva, al mateix temps que es genera una xarxa de suport compartint les seves experiències amb persones en la mateixa situació”.

El programa s'impartirà al centre de IL3-UB al llarg de dos mesos. Començant l’octubre, les sessions que conformen el programa s'estructuraran en mòduls d’1 hora a 3 hores. L'assistència és gratuïta fins a completar les places, gràcies a la donació de la Fundació “la Caixa” i al compromís social de IL3-UB.

Mes informació

https://www.il3.ub.edu/track/ca/32602

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies