Subscriu-te a la newsletter


PRESENTACIÓ DEL CREATIVIKIT - DIANA PINOS

Irene Codina Altarriba,

Vivim en un entorn de constant canvi on s'ha vist que el pensament creatiu és fonamental per a afrontar-lo. És important que la creativitat arribi a més gent, s'usi més per a dinamitzar els negocis d'avui dia, resoldre els problemes reals de les persones i a aprendre a mirar des de nous punts de vista.

Per això neix Creativikit®, el primer kit d'entrenament creatiu d'alt rendiment. Un mètode pràctic per a desenvolupar noves idees i aplicar-les cada vegada que el necessitis; en els teus projectes, reptes, i objectius.

Creativikit® neix del propòsit de Diana Pinos de voler democratitzar la creativitat. Professional amb més de 15 anys d'experiència treballant la psicologia del consumidor, la creativitat i innovació per a empreses, organitzacions, centres de formació i emprenedors. És pionera a aplicar metodologies d'innovació, com Design Thinking i facilitació de dinàmiques creatives.

En la xerrada, Diana Pinos, ens comptarà els 4 passos del mètode, i veurem de manera pràctica algunes de les eines i elements clau per a ser més creatius.

La xerrada tindrà lloc el 20 de setembre de 2023 a les 19h, a Raima (c/Comtal 27), el temple de la creativitat de Barcelona!

Acabarem amb un inspirador networking per a qui vulgui expandir les seves connexions creatives prenent alguna cosa a la terrassa.

Vine a conèixer la caixa per pensar "fora de la caixa".


No t'ho perdis!

Aforament limitat inscripcions aquí

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies