Subscriu-te a la newsletter


PONÈNCIA DE 22@NETWORK BCN PER LA DELEGACIÓ INSTITUCIONAL DE FUNCIONARIS D'ALT NIVELL DE SINGAPUR

per Secretaria Tècnica,

El passat 10 de novembre, la Delegació  institucional de trenta funcionaris d'alt nivell de Singapur va visitar Casa Àsia  i el districte de la innovació 22@, on Isabel Sabadí va tenir l’oportunitat d’explicar el model del 22@Network BCN i de quina manera s’implementa a Barcelona la tecnologia punta en un barri en transformació. 

La delegació estava coordinada pel Center for Livable Cities, una institució pública singapurenca que forma part del Ministeri de Desenvolupament Nacional. Treballen en l’àmbit de les ciutats sostenibles i tenen un acord amb Casa Àsia, associats del 22@Network BCN. Cada any escullen una ciutat per realitzar una sèrie de visites tècniques per explorar les possibilitats de col·laboració. Aquest any van escollir Barcelona i van convidar al 22@Network BCN per participar en el seu programa. L’objectiu era entendre com funciona el model del 22@ i de quina manera es gestionen els ecosistemes del districte.

La ponència es va iniciar amb la benvinguda de Javier  Parrondo, director general de Casa Àsia. A continuació, Isabel Sabadí va exposar el treball de les empreses compromeses amb la sostenibilitat ambiental, econòmica i social del districte. Posteriorment, Gabriel Borràs i Salvador Sabaté, responsables de l’Àrea d’Adaptació de l’Oficina  Catalana de Canvi Climàtic, van exposar la importància del canvi climàtic a les agendes polítiques i com aquesta és una qüestió de negocis, economia, salut i societat. Finalment, Amadeo Jensana, director de projectes econòmics de Casa Àsia, va concloure la presentació i va donar pas al torn de preguntes

A partir de la identificació de les lliçons apreses en mobilitat sostenible per les ciutats de Barcelona i Singapur, el resultat serà una publicació sobre mobilitat sostenible a les dues ciutats.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies