Subscriu-te a la newsletter


OPEN DAY PRINTED SYSTEMS FOR IOT LOW POWER ELECTRONICS

per Secretaria Tècnica,

El gran creixement de la Iot i els dispositius portàtils en diferents entorns, com ara monitoratge ambiental o proves puntuals per a aplicacions sanitàries, entre d’altres, ha augmentat la demanda de dispositius i sensors autoalimentats, així com de mètodes de fabricació més barats i ràpids. La recerca actual en electrònica impresa obre el camí per al disseny de dispositius flexibles i de baix cost per a aplicacions de recol·lecció. La forma principal d’obtenir dispositius autoalimentats és centrar-se en la recollida d’energia mitjançant fonts d’energia sostenibles, com ara termoelèctrica, solar, piezoelèctrica, RF, etc. En aplicacions de potència prou baixa, aquestes fonts d’energia poden fins i tot eliminar la necessitat de bateries, reduint fins i tot més, els costos de fabricació i contaminació.

OBJECTIUS DE LA JORNADA:

  • Explorar l’aplicació més recent de l’electrònica impresa en el desenvolupament d’electrònica de baixa potència.
  • Presentar els últims avenços sobre materials, enginyeria electrònica i dispositius impresos per a electrònica de baixa potència.
  • Donar una visió general dels dispositius termoelèctrics, piezoelèctrics i auto alimentats, juntament amb l’enfocament de la seva implementació en circuits impresos híbrids, per a aplicacions Iot flexibles i lleugeres.
  • Generar un think tank del futur dels generadors i dispositius impresos eficients energèticament en el marc de l’electrònica sostenible i les ciutats intel·ligents.

IDIOMA DE LA JORNADA: Castellà i/o anglès

INSCRIU-T’HI

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies