Subscriu-te a la newsletter


NODE UPF - SETMANA DE LA TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT

per Irene Codina Altarriba,

Entre les missions principals de la Universitat Pompeu Fabra, a banda de promoure la docència de qualitat i la recerca de primer nivell internacional, destaca la d’afavorir que el coneixement generat reverteixi directament a la societat per contribuir a millorar la competitivitat del país i el benestar de la població.

Per posar en valor i donar a conèixer la UPF com a universitat altament compromesa amb l’entorn social i econòmic, que posa el seu potencial de recerca i de talent al servei del desenvolupament i el creixement econòmic del país, s’organitza NODE UPF, una setmana durant la qual es concentraran un conjunt d’activitats de transferència i d’apropament a empreses, institucions públiques i entitats del tercer sector.

Durant la setmana del 7 a l’11 de novembre es presentaran experiències i opcions de col·laboració, com les càtedres d’empresa, els doctorats industrials, la creació de start-ups o spin offs, possibilitats d’emprenedoria i innovació, i nous formats de treball conjunt. Durant la setmana se celebrarà també UPFeina, la fira d’ocupació de la UPF, i el lliurament de diversos premis per incentivar l’emprenedoria i la innovació.

Esperem que les activitats del programa us resultin atractives i us convidem a apropar-vos als campus de la UPF, a participar de les activitats que més us puguin interessar i a descobrir noves connexions i perspectives de col·laboració amb la societat.

https://www.upf.edu/web/empreses/node-upf

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies