NEIX LAVINIA VOICE PER A IMPULSAR L'ÀUDIO ONLINE

per Secretaria Tècnica,

El Grup Lavinia assumeix el repte que representa la revolució de la veu amb la creació de Lavinia Voice, la nova àrea per a impulsar el disseny i desenvolupament d'experiències relacionades amb l'àudio online. Aquesta nova àrea està especialitzada en tecnologia i generació de continguts per a assistents de veu, així com noves narratives basades en l'àudio i aprofita l'experiència acumulada prèviament pel Grup.

En aquest sentit, Lavinia Voice ha estat seleccionada com a agència recomanada per Amazon Alexa per al desenvolupament d'Alexa skills. D'aquesta manera, el Grup Lavinia es consolida com el primer grup de comunicació destacat que reuneix el seu profund coneixement del món de la comunicació i el domini en el disseny d'experiències de veu.

L'univers de l'àudio online ofereix importants oportunitats en l'àmbit de la comunicació i els nous formats i es conjuga en el propòsit de Lavinia, en aquest sentit, d'oferir una visió àmplia del sector per a oferir productes audiovisuals avançats per a mitjans de comunicació, marques i institucions. I és que l'àudio online s'ha convertit en un àmbit clau per a connectar amb els consumidors i oferir experiències en les quals continguts i publicitat s'uneixin de forma integrada i no intrusiva.

Tecnologia, creativitat i generació de continguts és l'origen de Lavinia Voice per a idear, produir i distribuir aplicacions per a assistents de veu (skills i actions, en el cas d'Alexa i Google Assistant, respectivament).

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte