Subscriu-te a la newsletter


NACHO MARTÍN: "BARCELONA HA DE COMPETIR EN IGUALTAT DE CONDICIONS AMB MADRID I MÀLAGA"

Catherine Antheunissens,

Representants de la Junta Directiva, el Consell Assessor i alts càrrecs del 22@Network Barcelona van traslladar les demandes de l’associació al candidat del PP per Barcelona pel 23J, Nacho Martín. 

Nacho Martín, candidat del PP per Barcelona a les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, va reunir-se amb representants de la Junta Directiva, el Consell Assessor i alts càrrecs del 22@Network Barcelona per parlar sobre la situació empresarial i les principals demandes de l’associació. El candidat va expressar en tot moment la voluntat del seu partit de ”reforçar un teixit empresarial que és imprescindible” per l’economia catalana i també per l’espanyola. 

A la reunió, mantinguda novament a l’edifici de Cuatrecasas, hi van assistir representants del 22@Network Barcelona provinents de sectors molt diversos. Els assistents van ser Enric Urreta, President del 22@Network Barcelona, Isabel Sabadí, directora del 22@Network Barcelona, Manel Brufau, CEO d’Indra, Miquel Trias, soci a Cuatrecasas, Manel Giraldo, Director de Desenvolupament d’Aliances a Aigües de Barcelona i Xavier Simó, CEO d’Inlea. 

La trobada va començar amb unes paraules del president del 22@Network Barcelona, que va posar en relleu la importància del 22@ i de totes les empreses que hi formen part, que són referents, moltes d’elles a escala internacional, en els sectors on operen. “El model d’inversions i de captació de talent del 22@ s’ha d’exportar, però per aconseguir-ho és necessari establir grans consensos que situïn a Catalunya com a gran motor d’Espanya i que la facin atractiva, així com apostar per talent, el coneixement i la societat”, va explicar Enric Urreta. 

Nacho Martín, a continuació, va elogiar la feina feta pel sector empresarial en situacions adverses i va reivindicar, especialment, la tasca de l’empresa catalana. En aquesta línia, el candidat va expressar el seu ànim de “mantenir una relació constant amb l’empresariat català, tractant Catalunya amb la sensibilitat que pertoca” i va reiterar el seu compromís a recuperar la competitivitat de la ciutat i de Catalunya, mitjançant la reducció de la burocràcia, el suport a la creació Pymes, la instauració de seguretat jurídica per les empreses i la millora de les condicions econòmiques pels autònoms, entre altres mesures. “Barcelona ha de competir en igualtat de condicions amb Màlaga i Madrid”, va afirmar de manera contundent Nacho Martín. 

Els assistents van reivindicar la singularitat de Barcelona i van demanar al candidat una estabilitat econòmica, social i política, necessària pel desenvolupament econòmic de la ciutat, però també de Catalunya i d’Espanya. A més, es van mostrar especialment preocupats per la falta d’inversió estrangera, que dificulta la tasca de les empreses i, concretament, de les startups. La resposta de Nacho Martín a aquesta qüestió va ser clara: “S’ha de fer una llei de mecenatge adequada per afavorir la inversió a Catalunya”. La col·laboració publicoprivada també es va posar sobre la taula, com la millor eina que tenim actualment per impulsar i recolzar projectes que poden beneficiar al conjunt de la societat catalana. “És imprescindible rellançar aquest tipus de col·laboració i per aconseguir-ho és important no asfixiar el sector privat amb impostos”, va destacar Nacho Martín. 

Així doncs, el 22@Network Barcelona va trobar un altre aliat amb el candidat del PP, que es va mostrar satisfet amb la trobada i es va comprometre a fer d’interlocutor entre el Govern d’Espanya i la societat barcelonina i catalana.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies