MOLTS DELS NOSTRES SOCIS ES TROBEN EN EL TOP 25 D'EMPRESES PER TRABALLAR A ESPANYA

per Carla Escolà Costa,

Un any més, LinkedIn ha publicat la seva llista anual de Top Empreses on treballar i avançar en la teva carrera a Espanya. Aquest rànquing es basa en dades de LinkedIn que els permeten identificar a les empreses que són capaces d'atraure professionals qualificats, retenir treballadors i preparar-los per l'èxit en el mercat laboral.

Dins d'aquest Top 25 podem trobar-hi empreses associades al 22@NETWORK BCN:

  • Indra, que ocupa la segona posició del rànquing i destaca pel benestar dels seus treballadors, la motivació i el lideratge en remot.
  • Telefónica, que ocupa el tercer lloc del Top 25 i destaca pel seu esforç en crear equips cohesionats i un bon ambient de treball.
  • Capgemini, que ocupa la sisena posició i destaca per no deixar que se celebrin reunions més enllà de les cinc de la tarda per garantir la desconnexió digital dels seus treballadors.

LinkedIn realitza aquest rànquing amb la seva pròpia metodologia, que utilitza dades de LinkedIn per a classificar a les empreses segons set aspectes fonamentals que han demostrat afavorir el creixement professional: la capacitat de creixement, el desenvolupament d'habilitats, l'estabilitat de l'empresa, les oportunitats externes, l'afinitat amb l'empresa, la diversitat de gènere i la formació acadèmica.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies