Subscriu-te a la newsletter


LUKE TREASURE, DIRECTOR, RESPONSABLE NACIONAL DE CONSTRUCCIO I PROJECT MANAGEMENT A HINES, ÉS NOMENAT PRESIDENT DE LA COMISSIÓ D'EMPRESA I MEDI AMBIENT

per Carla Escolà Costa,

La comissió d’empresa i medi ambient ha estat en pausa degut al procés de selecció de nova presidència. Finalment, s’ha nomenat a Luke Treasure, Director i Responsable Nacional de Construcció i project management a Hines, com a president de la comissió. S’ha proposat canviar el nom de la comissió per a “Sostenibilitat”.

El cor de la comissió és format per membres de Hines, Pich Architects, Aigües de Barcelona, Formació i Treball, Bac Engineering i Barcelona Activa.

Durant aquesta temporada, no obstant, no s’ha deixat de treballar i avançar en paral·lel en el projecte Scrapstore. Scrap Store 22@ és el projecte per fomentar l'economia circular al districte, tot mostrant, intercanviant i reutilitzant els recursos sobrants del 22@. És una botiga dels recursos sobrants de les empreses i entitats del territori. Un espai on mostrar i intercanviar els materials que les empreses llencen i que poden ser reutilitzats. Scrap Store 22@ és una oportunitat per crear sinergies entre empreses i potenciar l'economia circular al 22@.

En aquest moment la comissió està treballant per a preparar l’esdeveniment dels 20 anys de 22@: SOSTENIBILITAT, que tindrà lloc a finals de setembre. Passat l’esdeveniment, es posarà en marxa la comissió per a establir els projectes i els membres d’aquesta. 


UNEIX-TE A LA COMISSIÓ!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies