LES EMPRESES DEL 22@ ALERTEN DE POSSIBLES PROBLEMES DE VIABILITAT TÈCNICA I ECONÒMICA EN EL NOU PLANEJAMENT URBANÍSTIC DEL SECTOR IMPULSAT PEL GOVERN MUNICIPAL.

per Carla Escolà Costa,

Aquest passat dilluns 7 de desembre l'Associació 22@Network BCN ha registrat les seves al·legacions a l'aprovació inicial de la Modificació puntual del planejament urbanístic del sector 22@ aprovada per la Comissió Informativa Comissió d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona el dia 30 de setembre.

De l'estudi realitzat per l'Associació es desprèn que la proposta aprovada inicialment pot generar una inseguretat jurídica, econòmica i tècnica que dificulti l'execució de la transformació dels sectors pendents impossibilitant d'aquesta manera no només l'atracció de noves inversions sinó també els objectius perseguits per l'Ajuntament com l'increment d'habitatge públic al districte 22@.

Hem pogut constatar, mitjançant l'estudi acurat de la proposta, els següents aspectes que ens porten a qüestionar la viabilitat de la proposta presentada.


Els socis ja podeu llegir aquí les al·legacions.

Comentaris

paulo celso Silva <paulocel29@gmail.com> 13:29 (há 2 minutos) para comunicacio Estimados Señores Yo soy Paulo Celso da Silva, investigador en la Universidad de Sorocaba, en el tema del 22@ y me gustaría muchísimo leer las alegaciones a la aprobación inicial de la Modificación puntual del planeamiento urbanístico del sector 22 @ aprobada por la Comisión Informativa Comisión de Ecología, Urbanismo, Infraestructuras y movilidad del Ayuntamiento de Barcelona el día 30 de septiembre. Pregunto de la posibilidad de Ustedes enviarme por correo electrónico. Agradezco la atención prestada Prof. Dr. Paulo Celso da Silva paulocel29@gmail.com


paulo silva - 15 de desembre de 2020 a les 18:30

Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies