LES DONES AL SECTOR CULTURAL

per Secretaria Tècnica,

El passat dimecres 23 d'octubre es va celebrar el primer dinar col·loqui d'aquesta nova edició del Cicle Dones en Valor. En aquesta ocasió, es va dedicar al món cultural, amb dues professionals del sector: Judit Carrera, directora del CCCB, i Nana Cardona, freelance i ex directora del Museu Can Framis de la Fundació Vilacasas. 

El debat, moderat per Susana Prado, directora de IECISA Catalunya i recent guanyadora el Premi Dona TIC Professional 2019, va anar enfocat en la manera de gestionar i dirigir una entitat cultural a l'actualitat, en un moment en què les noves formes d'apropar-se a la cultura per part dels joves suposa nous reptes. "Abans els museus eren temples de coneixement, però ara el coneixement està tan dividit per tot arreu que la figura del museu s'ha d'adaptar", va afirmar Judit Carrera. Un altre dels temes candents va ser la visibilització de la dona en el món cultural. Les dues ponents van coincidir en què  hi ha una manca de visibilitat de la dona en la cultura i que això hauria de canviar. Nana Cardona va remarcar que "l'art també és una feina" i Judit Carrera que "l'única manera de revertir aquesta manca és que hi hagi dones referents". 

Finalment, també van sortir a debat altres temes com la conciliació familiar o la gestió del temps, temes que encara signifiquen una problemàtica per a les dones. 


Proper Dones en Valor

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?