Subscriu-te a la newsletter


L’AJUNTAMENT DE CURRIDABAT (COSTA RICA) VISITA EL DISTRICTE 22@

per Irene Codina Altarriba,

El passat 18 de  novembre, 4 assistents de l’Ajutament de Curridabat (Costa Rica) van visitar el districte de la innovació 22@ per conèixer de quina manera s’implementa a Barcelona la tecnologia punta en un barri en transformació com el 22@.

L'Ajuntament de Curridabat va visitar la ciutat de Barcelona i entre l’Stand del Smart City Expo World Congress i les visites institucionals que tenien programades s’hi trobava el 22@Network BCN.

Isabel Sabadí, Managing Director 22@Network BCN, va donar la benvinguda i guiar la presentació a través de l’exposició del funcionament i història de l’associació.

Curridabat és el primer districte i ciutat capçalera del cantó de Curridabat, i entre els assistents van assistir-hi la Vice Alcaldessa de Curridabat, l’Assessora d'Alcaldia (especialitatzada en ambient i innovació), l’Assessor d'Alcaldia (especialitzat en projectes, innovació i emprenedoria), i José Manuel Figueroa, Director de Relacions Internacionals i Institucionals del Centre Internacional per a Emprenedors a Barcelona (ICEB). En els anys entrants tenen l’objectiu de facilitar més processos d'innovació i desenvolupar un districte com el 22@.

Els 22@TOURS al 22@NETWORK  BCN és una activitat molt demanda per delegacions de ciutats, empreses i estudiants d'arreu del món. Són guies creades específicament pel 22@Network BCN que et permetran entendre per què aquest districte és el primer Hub d'Innovació Europea i el primer districte d'innovació al món.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies