Subscriu-te a la newsletter


LA ZONA FRANCA DE BARCELONA I EL CLÚSTER DE L'ENERGIA EFICIENT DE CATALUNYA SUMEN SINERGIES

per Irene Codina Altarriba,

  • El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya han signat un acord de col·laboració per seguir sumant esforços en matèria de sostenibilitat en l'àmbit de la nova economia i la indústria.

 

  • En l'acte de la signatura han estat presents Blanca Sorigué, directora general del CZFB i Esther Izquierdo, presidenta del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC).


Barcelona, 21 de març de 2022.  El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC) han signat un conveni de col·laboració per a la propera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que se celebrarà del 3 al 6 d'octubre de 2022. D'aquesta forma, l'associació del sector energètic repeteix per segon any consecutiu com a partner de la tercera edició de l'esdeveniment que pretén situar Barcelona com la capital mundial de la nova economia, i tornarà a aportar la seva experiència dins del vertical de Sostenibilitat.

Blanca Sorigué, directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona i de BNEW, i Esther Izquierdo, presidenta del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya, han estat les encarregades de formalitzar l'acord aquesta tarda al DFactory Barcelona.

"La sostenibilitat és un dels pilars fonamentals de BNEW i des del CZFB apostem per les aliances que ens ajudin a seguir desenvolupant bones pràctiques en matèria de sostenibilitat en la nova economia. Per això, hem tornat a confiar en l'experiència del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya per fer front als reptes mediambientals a través d'iniciatives innovadores en el sector de l'energia", ha celebrat Sorigué.

Per la seva banda, Esther Izquierdo, ha manifestat que "Des del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya creiem que és molt positiu que aquesta nova edició de BNEW, la sostenibilitat i en concret, el procés cap a una Transició verda siguin un dels elements centrals. En aquest sentit, posem a disposició del congrés, aportar la visió i el coneixement de les organitzacions del sector que representem, en el procés de reflexió que impulsa BNEW i que ha de permetre l'evolució cap a una nova economia".

Nova aposta per BNEW Sustainability

BNEW 2022 tornarà a comptar amb el vertical de sostenibilitat incorporat en la seva segona edició, en el marc del compromís del Consorci de la Zona Franca de Barcelona per l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

La temàtica, totalment transversal, tornarà a abordar la importància d' impulsar pràctiques sostenibles com una de les bases per a una nova economia que es presenta també amb un important component digital i igualitari.


Departament de Comunicació CZFB
PressConsorciZF@zfbarcelona.es

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies