Subscriu-te a la newsletter


LA UOC OFEREIX PROJECTA'T, UN PROGRAMA D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

per Irene Codina,

Vols conèixer les tendències sobre les competències més demandades en perfils professionals relacionats amb “Informàtica”, “Gestió i administració” i “Comerç i màrqueting” i millorar les habilitats dels treballadors de la teva empresa? La teva empresa té dificultats per trobar nous professionals amb les competències necessàries?

A través del programa PROJECTA'T, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ofereix orientació professional per tal d’ajudar les empreses a retenir el talent i requalificar la seva plantilla en aquests tres perfils professionals. Les empreses participants reben un informe dels resultats del programa i reben recomanacions per millorar les competències, productivitat i adaptació dels seus treballadors.

Per participar en el programa, busquem professionals que participin o tinguin interès en el desenvolupament i prospecció de competències professionals en la seva empresa, la contractació basada en competències, i en iniciatives d'upskilling o reskilling de professionals.

En què  consistiria la teva col·laboració?

  • Una entrevista en línea o un focus group de màxim 5 persones amb altres professionals del teu sector d'uns 40 minuts. A convenir segons la teva disponibilitat.

Si esteu interessats en participar podeu escriure a cbruguerat@uoc.edu o cpagesserra@uoc.edu. Us hi esperem!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies