LA FUNDACIÓ IRES CELEBRA 50 ANYS D'ATENCIÓ INTEGRAL A LES FAMÍLIES

per Secretaria Tècnica,

La Fundació IRES va celebrar el passat dimarts 2 de juliol el seu 50è aniversari amb un acte commemoratiu a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. 

L’acte va comptar amb la presència del president de 22@Network, Xavier Monzó, i el director executiu, Antoni Oliva. Andreu Soldevila, president de la Fundació IRES, va ser l’encarregat d’inaugurar la celebració fent referència a la unió d’esforços de totes les persones que van treballar per la permanència i la innovació constant d’un projecte que va néixer al 1969 com a Institut de Reinserció Social.

A la celebració, els convidats i convidades van poder gaudir d’una exposició fotogràfica i un documental audiovisual d’alguns dels passatges més memorables de la història d’IRES.La Natàlia Valenzuela, actual directora de la Fundació IRES va dedicar unes paraules d’agraïment i reconeixement a qui ha estat una figura clau en la història de l’entitat, la Montserrat Tohà. Amb 43 anys atresorats en IRES, l’exdirectora de la fundació va parlar sobre el passat i el futur de la construcció d’aquest gran projecte d’acció social i va remarcar que tot i haver estat testimoni de la transformació i el canvi, la missió d’IRES atén avui dia al mateix precepte: posar en comú projectes amb la finalitat de donar eines a famílies i persones,  generant un futur d’oportunitats.

Aquesta celebració marca l’inici d’un seguit d’activitats que es duran a terme durant un any per commemorar l’aniversari.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte