Subscriu-te a la newsletter


JA ET POTS INSCRIURE AL FORMUN TURISTIC 2024. NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!

Irene Codina Altarriba,

La 12a edició del Forum Turistic se celebrarà elproper 3 d'octubre al Paranimf de la Diputació de Barcelona. Recinte de l’Escola Industrial

El congrés està dirigit a empreses del sector turístic, empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats del sector.

El dia 3 d’octubre celebrarem la 12a edició, sota el lema El superpoder del turisme en la conservació del planeta i empreses del sector turístic, empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats als sectors, es donaran cita en aquest congrés.

Aquesta edició del Forum TurisTIC parlarà de les solucions que la tecnologia ofereix al sector turístic per a fer front als actuals reptes climàtics.

El congrés Forum Turistic és l'esdeveniment de referència en l'aplicació de la Tecnologia en el sector del turisme. La 12a edició està organitzada pel centre tecnològic Eurecat,i promoguda per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

La 12a edició del Forum Turistic és únicament presencial i amb aforament limitat.

QUÈ VEUREM EN AQUESTA 12A EDICIÓ DEL FORUM TURISTIC?

  • El turisme planteja grans oportunitats, i planteja enormes reptes; tractarem d’abordar les qüestions que més preocupen a la societat i al sector de la mà d’experts i expertes del món tecnològic, especialistes en canvi climàtic, en sostenibilitat, en gestió de l’aigua, i molts més aspectes de gran rellevància.
  • El Forum TurisTIC mostrarà empreses amb solucions disruptives i projectes d’implantació, en veurem alguns de la mà dels seus directius i directives i/o personal tècnic.
  •  Parlarem del que està per arribar en matèria turística i emergència climàtica, sense oblidar la dimensió econòmica i els reptes als quals les empreses, els governs, i la societat han d’afrontar.


REGISTRA'T AQUÍ


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies