Subscriu-te a la newsletter


IRONHACK LLANÇA UNA BOSSA DE TALENT EMERGENT PER A PRÀCTIQUES A CATALUNYA

Ironhack ha creat una bossa de talent emergent a Catalunya. La bossa reuneix els perfils dels estudiants que acaben de finalitzar o estan acabant algun dels cursos immersius impartits per Ironhack en matèria tech com a Desenvolupament Web, Ciberseguretat i va incorporant nous talents a mesura que les formacions són completades.


L'objectiu de la iniciativa és posar en marxa un pla de col·laboració amb empreses perquè acullin a estudiants per a realitzar les seves pràctiques. Així els estudiants que han finalitzat els cursos poden conèixer des de dins la situació laboral dels llocs tech d'una empresa, continuar desenvolupant les skills adquirides durant les setmanes del curs i fer els primers passos en el sector tecnològic fomentant la futura inserció laboral a través d'aquest programa de pràctiques.


Ironhack porta més de 13 anys revolucionant l'educació tech. Localitzat a Barcelona al carrer Pamplona, 96 compta amb més de 14 campus al voltant del món, més de 15000 estudiants graduats i més de 800 partners a nivell global.


Si com a empresa estàs interessat a acollir estudiants de pràctiques de la borsa de talent no dubtis a contactar amb Ironhack a través del mail: marta.elena@ironhack.com

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies