Subscriu-te a la newsletter


INETUM VOL CONTRACTAR 2000 PROFESSIONALS A ESPANYA AQUEST ANY

per Irene Codina Altarriba,

L'integrador cercarà consultors per a Salesforce i Microsoft Dynamics, enginyers prevenda, enginyers Data/DevOps/Cloud, arquitectes cloud o desenvolupadors Java full stack i low code

El Grup Inetum ha anunciat un pla de contractació per al 2023 de 7.000 llocs a tot el món, 2.000 a Espanya. Així mateix, Top Employers Institute ha reconegut l'integrador tecnològic per les seves "pràctiques innovadores en recursos humans". El 2022 Inetum ja va dur a terme un dels majors plans de contractació del sector, amb la creació de 7.000 nous llocs més, dels quals més 2.100 van ser a Espanya.

"L'obertura de 7.000 nous llocs a tot el món ens permetrà perseguir els objectius del nostre pla estratègic Upscale25, continuar el nostre creixement i donar suport als nostres clients en el domini del flow digital, el més a prop possible de les seves necessitats i en tots els mercats a els que operem. Més que mai necessitem experts en TI i digital que siguin capaços d'adaptar i integrar les millors estratègies i solucions a l'ecosistema únic de cadascun dels nostres clients", afirma Vincent Rouaix, president i director general del Grup Inetum.

Aquest any Inetum cerca incorporar consultors amb experiència en solucions de negoci (Salesforce, Microsoft Dynamics, etc.), enginyers prevenda, enginyers Data/DevOps/Cloud, arquitectes cloud o desenvolupadors Java Full Stack/Low Code.

"Estic molt orgullós de la nostra certificació Top Employer. És un orgull que reflecteix les nostres ambicions i els progressos que hem realitzat, plasmats en aquesta certificació, que recompensa l'excel·lència de les nostres pràctiques de RRHH en la nostra estratègia empresarial, en l'experiència dels empleats i en el nostre compromís amb els nostres professionals i parts interessades, també és una certificació que reconeix la qualitat del suport de recursos humans al llarg de la carrera de l'empleat dins del nostre grup, permetent experimentar el seu propi flow digital, la nostra capacitat per culturitzar i informar a els nostres empleats sobre la nostra estratègia i les nostres ambicions amb transparència i compromís responsable, però també en la posada en comú dels nostres valors, la nostra ètica, el nostre compromís social i mediambiental”, afegeix Vincent Rouaix.

Avui dia, la digitalització de les empreses privades i les institucions públiques implica cada cop més proximitat i competències específiques. Tot i un context econòmic tens, Inetum confirma les seves ambicions i la seva confiança en la qualitat i l'experiència de la seva oferta, així com en l'excel·lència dels equips professionals per respondre a les expectatives dels clients actuals i futurs, en llançar aquest ambiciós pla de contractació.


L’entorn de  treball dels 27.000 empleats d’Inetum

"La certificació Top Employer Europe recompensa les iniciatives que Inetum porta desplegant des de fa uns quants anys per oferir el millor entorn de treball possible als seus 27.000 empleats a través de les nostres innovadores pràctiques de RRHH per tal de permetre que cadascú configuri el seu itinerari professional dins del Grup experimentant el seu propi flow digital. Això es reflecteix en la nostra important inversió en formació i en la possibilitat d'accedir a nombroses certificacions amb el suport d'Inetum”, afegeix Bruno Da Sola, director de recursos humans del Grup Inetum. “Aquest reconeixement també subratlla les nostres accions per harmonitzar les nostres pràctiques de recursos humans als diferents països on estem presents, tenint en compte totes les especificitats locals, ja que la proximitat forma part del nostre ADN”.

Inetum està compromesa amb una sèrie de programes per integrar noves formes de treball i més expectatives dels empleats. En aquest sentit, ha llançat WOW, New Way Of Working, per amplificar la intel·ligència col·lectiva, oferir nous entorns de treball i permetre als empleats conciliar la seva activitat professional i el seu benestar personal.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies