IMPACT HUB BARCELONA ANUNCIA LA SEVA OBERTURA AL DISTRICTE DE LA INNOVACIÓ AL MARÇ

per Carla Escolà Costa,

Impact Hub Barcelona anuncia la seva obertura al districte de la innovació al març.            

Impact Hub Barcelona impulsarà l'emprenedoria amb impacte al 22@, el conegut com a districte de la innovació.

El nou espai de coworking té 1.500 m2 de superfície i capacitat per acollir 170 llocs de treball, a més a més de sales per a esdeveniments. 

Impact Hub és la major xarxa global de comunitats d'emprenedoria amb impacte amb més de 100 centres i 17.000 professionals arreu del món.

Barcelona, 6 de febrer de 2020. La xarxa internacional d'espais de coworking i impuls a l'emprenedoria Impact Hub obrirà un nou centre al març al districte 22@ de Barcelona, el "Silicon Valley" català, que se sumarà als 100 que tenen en 55 països d'arreu del món.

Impact Hub Barcelona tindrà 1.500 m2 de superfície amb capacitat per acollir 170 llocs de treball en despatxos i zona oberta de coworking per a emprenedors socials, startups i empreses amb impacte social, i organitzacions de diverses mides i sectors. A més a més, disposarà de zones comunes i sales d'esdeveniments i reunions. Com la resta d'Impact Hubs, oferirà una completa oferta d'activitats de networking i formació per donar suport als membres de la seva comunitat en el desenvolupament de les seves idees de negoci.

L'equip a càrrec d'Impact Hub Barcelona estarà dirigit per Irene Tarradellas, experta en innovació social i economia d'impacte. Irene ha estat responsable de programes de suport a l'emprenedoria social des de la Fundació Ship2B a Barcelona. Segons Tarradellas: "La presència d'Impact Hub a Barcelona és un pas necessari per completar l'ecosistema de l'economia d'impacte en aquesta ciutat. Barcelona té el major nombre d'autònoms i joves emprenedors del país i el nostre objectiu és donar-los l'espai apropiat per inspirar-se, aprendre i connectar amb empreses i altres professionals per generar comunitat i impacte positiu amb les seves idees de negoci".

Impact Hub Barcelona, que comparteix edifici amb la productora Playground i l'organització d'emprenedors socials Ashoka, busca al 22@ posicionar-se dins del que s'ha convertit en un dels majors centres d'innovació nacional i europeu. Aquesta ubicació permetrà, a més a més, donar suport a empreses, organitzacions i emprenedors en el desenvolupament dels seus plans de negoci de manera sostenible i mesurant l'impacte que genera la seva activitat a l'entorn.  


Més informació:
barcelona.impacthub.net  
www.bepartofthechange.impacthub.net   

Impact Hub BCN

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies