GAUDIR UB OBRE LA MATRÍCULA DEL PRIMER TRIMESTRE 2022-2023 ESTRENANT PÀGINA WEB

per Secretaria Tècnica,

Ja està oberta la matrícula per a la inscripció als cursos de modalitat presencial i en línia Gaudir UB corresponents al primer trimestre del curs acadèmic 2022-2023, que es realitzaran des del 19 de setembre 2022 al 30 de novembre de 2022. Els alumnes s’hi poden inscriure a través de la pàgina web de Gaudir UB, on també trobaran tota la proposta formativa detallada.

 El programa Gaudir UB de la Universitat de Barcelona ofereix un repertori variat de cursos acadèmics en diverses àrees de coneixement, que inclouen des d’art, música i cinema; benestar personal i estratègies professionals; ciències naturals i medi ambient; dret, ciències forenses i jurídiques; ciències socials i empresa; filosofia, llengua i literatura; medicina i psicologia, fins a història i antropologia. La proposta abraça més de seixanta programes de caràcter acadèmic dirigits a prop d’un miler d’alumnes cada trimestre.

Aprofita el preu reduït en qualsevol dels cursos Gaudir UB.

Matrícula: des del 27 de juny fins 5 dies abans de l'inici del curs escollit. Places limitades

Més informació i Matrícula:

https://www.il3.ub.edu/track/ca/33747?utm_medium=banner&utm_source=22&utm_campaign=cursos-gaudirub-primer-trimestre-22-23-cat

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies