GAUDIR UB, CURSOS PEL PLAER DE SABER by IL3 UB

per Carla Escolà Costa,

GAUDIR UB és un programa d’activitats acadèmiques constituït per cursos trimestrals de vint hores, de marcat caràcter divulgatiu amb el rigor i la qualitat que n’asseguren una institució com la Universitat de Barcelona.

Els cursos estan oberts a tothom: no es requereix cap titulació prèvia ni hi ha cap requisit d’accés, més enllà de les ganes d’aprendre i de gaudir adquirint coneixements. La temàtica és molt variada i es poden trobar en els diferents trimestres cursos de les branques següents: art, música i cinema; benestar personal i estratègies professionals; ciències naturals i medi ambient; dret, ciències forenses i jurídiques; economia i empresa i ciències socials; història i antropologia; filosofia, llengua i literatura; medicina i psicologia; mobilització social i educació; i tecnologia i energia.

Cada trimestre s’ofereixen cursos independents, però que poden ser complementaris de cursos anteriors, seguint les preferències del propi alumnat. Aquesta flexibilitat permet una evolució constant del programa i seguir oferint a tothom cursos d’allò que més els interessa. D’aquesta manera, Gaudir UB manté el seu compromís de posar a disposició de la societat part del coneixement que es genera a la Universitat de Barcelona.


Tria el teu curs!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies