FORMACIÓ OFICIAL SUBVENCIONADA EN LINUX PROFESSIONAL INSTITUTE BY PUE

per Carla Escolà Costa,


PUE

Ja pots inscriure’t als cursos oficials subvencionats, de la convocatòria 2021 del projecte Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, impartits per PUE en modalitat Live Virtual Class.

Vols formar-te i certificar-te en Linux? Gràcies a la figura de PUE com a Authorized Training Partner Platinum de Linux Professional Institute, tens a la teva disposició l'accés als cursos i exàmens oficials de Linux LPIC-1, LPIC-2 i LPIC-OT DevOps Tools Engineer amb diverses edicions obertes.

Consulta tota la informació i fes la teva preinscripció per poder realitzar la prova de selecció i accedir a una de les places disponibles. Et recordem que les places són limitades!


Administració de Linux - Certificació LPIC-1 - VEURE CURS

Vols iniciar la teva carrera en l'àmbit de l'Administració de Sistemes Linux? Aquest és el primer pas dins de l'itinerari de formació i certificació dissenyat per Linux Professional Institute (LPI) per a professionals del sector TIC. En aquest curs es tracten una gran varietat d'aspectes referents a l'administració de sistemes operatius Linux, detallant les principals tasques d'instal·lació, configuració i manteniment dels sistemes Linux. 


Administració Avançada de Linux - Certificació LPIC-2 - VEURE CURS

L’objectiu d’aquest curs és traslladar als assistents els coneixements necessaris per configurar un servidor Linux connectat a la xarxa (interna o internet) perquè presti a la seva empresa serveis essencials com correu electrònic, serveis web, xarxes privades virtuals VPN, SSH, DNS , servidors d'arxius samba o NFS amb LVM i / o RAID, etc. Dirigit a usuaris de sistemes Linux que vulguin adquirir coneixements avançats en administració de servidors Linux d'abast corporatiu, suposa el segon esglaó en l'itinerari de formació i certificació dissenyat per Linux Professional Institute.


DevOps per a Administradors - LPIC-OT DevOps Tools Engineer - VEURE CURS

Les organitzacions de tot el món implementen cada vegada més la metodologia DevOps per a optimitzar l’administració diària de sistemes i les tasques de desenvolupament de software. Com a conseqüència, s’ha incrementat considerablement la demanda de professionals qualificats que puguin aplicar aquesta filosofia amb eficàcia. Amb aquest curs obtindràs els coneixements necessaris de les eines més utilitzades, per a un Operador o Administrador de Sistemes, en els entorns de feina DevOps: Docker, Kubernetes, Swarm, Vagrant, Ansible, Cloud deployment, etc. Redueix el temps de entrega i millora el cicle de vida de les aplicacions!


L’examen oficial de certificació d’aquests cursos està inclòs a la subvenció per als membres del programa PUE Alumni.


T’esperem a les aules virtuals de PUE!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies