ESPECIALITZA'T EN CLOUD I CIBERSEGURETAT I IMPULSA LA TEVA CARRERA by PUE

per Carla Escolà Costa,

Des de PUE volem continuar fent costat a les empreses i als professionals IT que vulguin formar-se i certificar-se en tecnologies Cloud i Ciberseguretat. Per a això, a la nostra cartera de cursos trobaràs la millor proposta de formació i certificació oficial en Azure, Microsoft 365, Google Cloud i EC-Council amb un 20% de descompte i convocatòries confirmades. No només això! Si ets PUE Alumni tindràs l'examen de certificació inclòs al preu del curs.

El descompte és vàlid fins al 31 de març de 2021 i no és acumulable a altres promocions.

Aquestes són alguna les novetats destacades de la nova convocatòria febrer-juny, que ja tens disponible al web de PUE per a formar-te i certificar-te en les tecnologies referents a escala empresarial:


EC-Council reconeix a PUE com el seu millor Training Partner a Espanya aquest 2020 - MÉS INFO

PUE ha estat nomenat Best Performing EC-Council Partner for Spain 2020 tant per la qualitat en la impartició de la formació i certificació oficial d'EC-Council, com pel volum de professionals formats. A aquest premi s'hi suma el guardó "2020 EC-Council ATC Circle of Excellence".

Recorda! Si ets PUE Alumni, tindràs un 2n intent gratuït en la teva certificació EC-Council: Ethical Hacking Associate (E|HA) o Certified Ethical Hacker (C|EH).


Nous cursos i itineraris de formació i certificació en Google Cloud - VEURE CURSOS

Des de PUE posem a la teva disposició la nova oferta de formació i certificació oficial de Google Cloud amb les últimes versions dels cursos més demandats: Cloud DevOps Engineering, Cloud Architecture i Apigee & Business Applications, entre altres.

Troba el teu curs!


T'agradaria certificar-te com Azure DevOps Engineer Expert? - VEURE CURSOS

Ara pots fer-ho amb la nova actualització del curs AZ-400: Designing and Implementing Microsoft DevOps Solutions i seguint aquest itinerari: curs AZ-104 o AZ-204 + curs AZ-400.


Sabies que la formació dels teu equip és bonificable?

Tots els nostres cursos són BONIFICABLES a través de FUNDAE en qualsevol de les modalitats: Presencial, Live Virtual Class i Online.

Ens posem a la disposició de la teva empresa per a informar-vos sobre com gestionar l'import econòmic que FUNDAE ofereix a les organitzacions per a la formació dels seus treballadors. T'explicarem com aplicar-ho, tant en els nostres cursos de calendari com en formació a mesura: formulari de contacte.

Dóna un cop d'ull als cursos oficials amb realització garantida d'Azure, Microsoft 365, EC-Council i més. Sense risc de cancel·lacions i amb la certificació inclosa per al nostre col·lectiu PUE Alumni.


T'esperem!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies