ENTREVISTA A MARC PUJOL - RESPONSABLE DE FACTOR HUMÀ D'AMTTÉ

per Carla Escolà Costa,

  • Quin seria l’Elevator Pitch d’AMTTÉ?

Amtté és un equip de professionals que té per objectiu millorar els entorns humans de les empreses aportant salut en la vessant física, mental, emocional i social dels seus treballadors. Aquest augment de salut es tradueix en un augment del benestar i del rendiment dels treballadors, aconseguint doncs, empreses més sanes i productives. 

Per tal d'aportar salut, benestar i rendiment, Amtté realitza la seva tasca en dues àrees que estan estretament relacionades:

L’àrea de promoció d'hàbits saludables a l'empresa com l'activitat física, l'alimentació saludable o la gestió de l'estrès,

L’àrea de factor humà on es treballa per millorar la salut psicosocial dels treballadors. Dins d'aquesta àrea hi trobem accions per fomentar la comunicació interpersonal, el treball en equip o el lideratge saludable.

  • Quin és el factor clau d’èxit a la teva empresa?

Les persones, tant les que treballen a Amtté com les que treballen en les empreses que ens contracten. Totes elles tenen la salut com una prioritat, tant per elles mateixes com per les persones que estan al seu voltant. Crec fermament que totes elles milloren la vida d’altres persones.

  • En quin projecte esteu treballant actualment?

Degut al confinament donat per la greu situació del COVIT-19 estem treballant per convertir les nostres activitats, tallers i formacions que normalment executem de manera presencial a format online. Creiem que la nostra feina té més utilitat en format presencial però degut a l’escenari actual ens estem adaptant al format telemàtic.

  • Què estàs aprenent ara?

Ara mateix estic aprenent el funcionament de plataformes de formació online que compleixin els requeriments de la formació bonificada per la Fundae per tal que els nostres clients es puguin bonificar l’import de les nostres tallers i formacions telemàtiques.

Tot i ser enginyer industrial, d’acord amb la meva tasca de responsable de l’àrea de factor humà d’Amtté estic en continu aprenentatge de temes molt diversos que són la base de les nostres formacions. Hi podem trobar aspectes de conducta humana com la comunicació interpersonal o la neurociència cognitiva, i també disciplines més pràctiques pels nostres tallers vivencials com la percussió en equip.

  • A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer?

Sense cap mena de dubte una persona que conec molt bé, l’Anna Comet, responsable de l’àrea d’hàbits saludables d’Amtté. Atleta d’elit de curses de muntanya que competeix a nivell internacional. Una persona amb una passió, disciplina i capacitat de treball enorme. Una persona que realment inspira i demostra dia a dia que els grans èxits provenen d’un gran treball. Sens dubte l’heu de conèixer.

  • Com veus a AMTTÉ d’aquí 5 anys?

M’agradaria veure-la créixer de forma racional i sostenible, perquè si és així significarà que moltes persones estaran dedicant temps i recursos a promocionar la salut per la seva gent dins les empreses. Crec que si empreses com Amtté creixen estarem madurant com a societat tenint empreses més saludables.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies