ENTREVISTA A DAVID CASAS (CEO DE SOSMATIC)

per Carla Escolà Costa,

  • Quin seria l’Elevator Pitch de Sosmatic?

Som Sosmatic i treballem per apropar la tecnologia digital a les persones.
Des de fa més de 20 anys ajudem a empreses amb el suport i manteniment de sistemes informàtics i estem presents en més de 10 milions de llars per a ajudar en els seus reptes digitals a través de grans firmes del sector assegurador, banca, distribució, educació i assistència. 

Creiem en el poder de les persones per a humanitzar la tecnologia, per a fer-la més pròxima. Col·laborem amb diverses entitats socials a través de la donació, formació i el suport tecnològic com a eina de transformació.

Transformem transformant-nos, adaptant-nos, escoltant, connectant. I som el que som gràcies al nostre talent humà, que es absolutament excepcional.


  • Quin és el factor clau d’èxit de l’empresa?

Sens dubte la passió. 

Som un equip humà amb molta passió pel que fem: un equip amb ganes d’ajudar, de resoldre problemes tecnològics, ganes d’oferir experiències humanes, properes, diferents. Ens veiem lluny del típic call centre fred, distant, que somia en robotitzar els processos i serveis, que somia en substituir el talent humà per chatsbots. 

Nosaltres som persones i treballem per persones. I si no oblidem això estic segur que mai deixarem de créixer. 


  • En quin projecte estàs treballant actualment?

Aquest serà un any intens per Sosmatic. Ara mateix estem treballant en molts projectes, però un dels que estic especialment orgullós és un projecte intern on busquem posar el nostre granet de sorra en incentivar el paper de les Dones dins de la tecnologia. És un projecte que veurà la llum en uns mesos i que segur que donarà a parlar. 


  • Què estàs aprenent ara?

Un dels reptes més importants en els que estic treballant ara mateix és en el de treure el millor de mi mateix com a CEO. Ser capaç de transmetre la passió i seguretat amb la que vaig iniciar el projecte Sosmatic ara fa 20 anys a les més de 200 persones que ara formen part de la companyia. 

 

  • A qui coneixes tu que creus que tota la comunitat 22@ hauria de conèixer?

Com a emprenedor, no puc evitar citar a un emprenedor i amic que admiro: en Didac Lee. Per la seva passió, perquè poques vegades el sentiràs dir la paraula impossible, perquè tot el que fa inspira i transmet. Perquè és autèntic.

En Didac Lee és d'aquelles persones a qui recomanaria per intercanviar un parell de paraules a tota persona que busques inspirar-se. Perquè amb un parell ja n'hi ha prou.


  • Com veus a Sosmatic d’aquí a 5 anys?

Veig a Sosmatic com una marca que creix però no de qualsevol manera ni a qualsevol preu. Volem créixer de forma sostenible, flexible i sense perdre la nostra capacitat de personalització, la nostra humanitat. Créixer sense perdre la nostra essència ni atributs inicials.

Com a part fonamental d’aquest repte, volem que les persones que treballen a Sosmatic cada cop siguin més felices en el treball i que sentin que el projecte de l’empresa és també seu. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies