ENRIC URRETA, PRESIDENT DEL 22@NETWORK BCN, I ISABEL SABADÍ, DIRECTORA DE 22@NETWORK BCN, S'HAN REUNIT AMB ALÍCIA ROMERO, DIPUTADA I CANDIDATA A LES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA DEL PSC

per Carla Escolà Costa,

Aquest matí el president de la nostra Associació, Enric Urreta, i la directora, Isabel Sabadí, han rebut a la seu del 22@NetworkBCN a la diputada i candidata a les eleccions al Parlament de Catalunya del PSC, Alícia Romero.

La trobada s'emmarca en la ronda de contactes que des de l'Associació hem iniciat per fer arribar a les principals candidatures que concorren a les eleccions del pròxim 14 de febrer els reptes que, des de l'Associació 22@NetworkBCN, pensem ha d'assumir el pròxim govern de la Generalitat per impulsar la innovació, la recerca i la competitivitat de Catalunya.

Urreta i Sabadí han exposat les demandes de l'Associació en aspectes relacionats amb mobilitat i infraestructures per garantir la competitivitat del Districte Innovador 22@ i han pogut compartir amb la representant del PSC reflexions sobre la importància de les infraestructures del coneixement i el seu ecosistema acadèmic i empresarial per Catalunya. Tanmateix han demandat més mesures per al foment de la recerca i l'emprenedoria i més suport al teixit empresarial innovador del 22@.

Durant la trobada hem pogut constatar coincidències i preocupacions amb la representant del PSC. Per la seva banda Alícia Romero s'ha compromès a impulsar la creació d'un consorci públic privat a Catalunya per al foment de la innovació, a l'augment de la inversió pública en recerca, a treballar per posar en valor el 22@ a tota Catalunya i a mobilitzar recursos públics per garantir la transferència de coneixement a les empreses i especialment a les PIMES d’acord amb les demandes expressades per la nostra Associació.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies