Subscriu-te a la newsletter


El Big Data i la seva repercussió en la millora de resultats a l’empresa al 22@update Breakfast del mes de juliol - Edició nº112

per Secretaria Tècnica,


El 22@Update Breakfast del mes de Juliol, celebrat avui a l'Hotel Silken Diagonal, ha tractat sobre la implantació d'estratègies d'explotació de dades a les organitzacions i la seva repercussió en la millora de resultats en diverses àrees de negoci de l’empresa.

El President de l’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, Ramon Salabert, ha presentat aquesta edició nº112 del 22@Update Breakfast, centrada en el Big Data i les noves formes de processament d'informació pel seu ús en la presa de decisions o l'optimització de processos.

L'Update ha estat a càrrec de Ramon de la Rosa, especialista en Big Data a PUE, qui ha presentat una aproximació als termes i tecnologies darrera del Big Data, i també l’ús del Big Data mitjançant el software Hadoop. Enllaç a la presentació de Ramon de la Rosa, PUE.

L'innovador del mes ha estat l'empresa tecnològica Cloudera. Pablo Boixeda, Sales Engineer de la companyia, qui ha explicat casos concrets en els que l'analítica contribueix a un increment de vendes o a un estalvi de costos.

El 22@ Breakfast és el punt de trobada i d'intercanvi d'idees innovadores que, des del 2004, se celebra cada mes al Districte de la Innovació. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències tecnològiques i empresarials, i els progressos que es desenvolupen en l’entorn 22@ per a les seves empreses i institucions. Però també és una ocasió per intercanviar experiències amb més d'un centenar de directius i professionals vinculats a l'economia del coneixement.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies