EL 22@NETWORK BCN CELEBRA EL SEU 167È 22@BREAKFAST PER PARLAR SOBRE LES TENDÈNCIES DE L’E-COMMERCE

per Irene Codina Altarriba,

En l’acte, han participat la Inma  Rodríguez-Ardura, Catedràtica de Màrqueting Digital i directora del Digital  Business Research Group de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Llorenç  Solà, Vice President, General Manager PPAG de Vistaprint i Santi Pinardel, Head  of e-Commerce & Ancillaries a LEVEL

La 167a edició del 22@Breakfast celebrat ahir, 27 d’octubre a l'Edifici Joan Miró 21, va esdevenir una trobada en què aprendre i discutir, de la mà d’experts, socis, i junta directiva, sobre les tendències de l’E-Commerce: la seva evolució, present i futur.

Enric Urreta, president de l’associació, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents i agrair als ponents la seva participació en aquest 22@Breakfast. Durant el seu discurs inicial, a més a més, Urreta va voler introduir el tema de debat destacant el creixement exponencial que ha experimentat el sector de la venda online  i els reptes que es plantegen per aprofitar els seus avantatges alhora que  protegir i la venda física, sovint estretament vinculada amb el petit i mitjà comerç local.

Va ser l’Inma Rodríguez-Ardura, Catedràtica de Màrqueting Digital i directora del Digital Business Research Group de la UOC, qui va iniciar l’acte amb l’apartat d’Update, on va dur a terme una ponència sobre l’experiència  immersiva del client d’E-Commerce, centrant l’atenció en els estímuls que  l'impulsen i la manera en què afecta l’engagement  i la lleialtat del client a la marca. Durant la seva exposició, l’Inma va destacar que si bé “l’E-Commerce té avantatges i potencialitats respecte a la compra física”, aquestes encara s’estan explorant i explotant, motiu pel qual “el desenvolupament de les mateixes té per davant un llarg recorregut”. Tal com va destacar l’Inma, la importància d’aquest desenvolupament rau en les implicacions empresarials, ja que “les experiències subjectives dels consumidors es poden estudiar i fomentar mitjançant els estímuls adequats”. En aquest sentit, l’Inma va posar sobre la taula factors com l’Imaginary, la presence i el flow, tres factors que permeten “generar un vincle (engagement) positiu del consumidor amb la marca fomentant, alhora, la seva fidelització”.

L’acte va prosseguir amb una discussió moderada per la Directora Executiva, la Isabel Sabadí, qui va plantejar diferentes qüestions a en Llorenç Solà, Vice President, General  Manager PPAG de Vistaprint i Santi Pinardel, Head of e-Commerce &  Ancillaries a LEVEL. La conversa va girar entorn les seves experiències empresarials en el  desenvolupament de les plataformes digitals de Vistaprint i LEVEL, respectivament, per a millorar l’experiència del consumidor. L’intercanvi d’idees va girar entorn la manera en què potenciar generar l’engagement del client així com en la responsabilitat de les empreses en l’ús de les dades dels consumidors, que si bé poden ser molt útils per a la personalització de continguts, no deixen d’implicar la responsabilitat empresarial en la gestió d’informació personal.

Per concloure l’acte i abans de procedir a l’esmorzar, la Isabel Sabadí, Directora del 22@Network BCN, va presentar les últimes novetats del districte i de l’associació, entre les quals va celebrar l’adhesió de tres nous socis: APROTECNIC, The Hist, Coloma+Armengol Bim i més, a qui ha donat la benvinguda.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies