EL 22@, AL PROGRAMA "LA FAMÍLIA BARRIS" DE BETEVÉ

per Secretaria Tècnica,

Betevé emetrà el proper dijous 19 de setembre un nou capítol del programa La família Barris, aquesta vegada dedicat al barri El Parc i la Llacuna del Poblenou i amb especial èmfasi al districte 22@.

En el programa hi participarà Xavier Monzó, president de 22@Network, que explicarà l'evolució i les oportunitats del districte innovador de Barcelona, el 22@. Antoni Oliva, director executiu, parlarà de la integració d'aquest ecosistema tecnològic i empresarial en el barri d'El Parc i la Llacuna del Poblenou.

A més, també hi intervindran altres membres de la Junta Directiva de 22@Network: Yolanda Triviño, co-fundadora  i CEO de Valkiria Barcelona, presentarà aquest laboratori d'innovació social tot parlant del talent que es reuneix al districte; i Àlex de Dios,  COO de Beabloo, exposarà com una empresa creix i prospera al 22@, posant d'exemple Beabloo, una companyia tecnològica que desenvolupa solucions innovadores que va néixer al 2011 a Barcelona Activa i que ha anat creixent fins a consolidar-se internacionalment. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte