DESAFIAMENTS DEL FUTUR DE LA MOBILITAT I L'IOT

per Juanma González,

Al passat 22@Network Àgora, que va tenir lloc el dijous 17 d'octubre a l'Hotel Melià Sky, vam comptar amb la presència de Javier González Pareja, president del Grup Bosch per Espanya i Portugal, que ens va mostrar els reptes de la mobilitat i l'automoció del futur.

Xavier Monzó, president de 22@Network, va donar la benviguda a l'acte, assenyalant que el 22@Network està creixent a passos de gegant: "Ja representem a 25.000 persones al districte i això fa que estiguin passant més coses i més ràpid".. També va recordar algunes de les novetats de l'associació, com el carnet de soci 22@

A continuació, Javier González va presentar "Desafiaments del futur de la mobilitat i l'IoT", explicant alguns dels reptes del Grup Bosch, com el fet que totes les localitzacions del grup seran neutres en carboni a partir de 2020. També va explicar els nous conceptes de mobilitat i les seves aplicacions en el futur. Aquests conceptes són: l'electrificació, l'automatització, la connectivitat i la intermodalitat.


 

Pel que fa a l'IoT, González Pareja va remarcar la importància de l'estudi de les ciències socials perquè aquest funcioni i tingui futur: "No hi hauria IoT sense interaccions humanes".

Finalment, l'acte va acabar amb el fingerlunch i un debat i torn de preguntes, moderat per David Ortega, director de Programes Automoció d'EADA Business School. Informació sobre l'Àgora 22@Network 

Ponència Javier González Pareja

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies