CURSOS OFICIALS TIC SUBVENCIONATS PEL CONSORCI by PUE

per Carla Escolà Costa,

Posem a la teva disposició la convocatòria de cursos oficials TIC subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya programats per impartir-se de l’Abril al Juliol 2020.

Consulta tota la informació del projecte i fes la teva preinscripció per poder realitzar la prova de selecció i accedir a una de les places disponibles. Les accions formatives tenen l’examen oficial de certificació inclòs per a tots els membres del nostre col·lectiu PUE Alumni. 


IMPORTANT: Aquests cursos estaven programats per ser impartits en modalitat presencial abans de la situació actual de confinament provocada per la COVID-19. Si arribada la data d’inici de cada curs no és viable dur a terme accions presencials, es posposaria la impartició respectant en tot moment els horaris i adjudicació de places pels alumnes seleccionats. La selecció dels alumnes es farà en format 100 % online.

L'objectiu de la present proposta és oferir als nostres alumnes, empreses i professionals la possibilitat que puguin planificar la formació en tecnologia que sigui del seu interès per dur-la a terme quan la situació ho permeti.

Fer-vos arribar un missatge d'ànim i força. Estem convençuts que #JuntsHoAconseguirem 


A continuació et deixem un recull de cursos destacats: 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies