REPTE CONNECTEM OPORTUNITATS!

per Carla Escolà Costa,

Des d’ahir, 14 d’abril, el confinament ha obligat a reprendre les classes de forma virtual a tots i totes les alumnes de Catalunya. Un repte que motes famílies en situació de vulnerabilitat no poden fer front, posant en perill el dret a una educació equitativa, universal i de qualitat per a tots els infants i joves. Una realitat que suma més angoixa a la seva situació.

Per aquest motiu, des del 22@Network, com a districte referent en innovació i noves tecnologies, fem a una crida per aconseguir entre tots i totes reduir l’escletxa digital garantint l’accés a recursos tecnològics a infants i joves en situació de vulnerabilitat del territori.

Les col·laboracions aniran destinades a favor de la Fundació IRES, entitat no lucrativa que treballa des de 1969 acompanyant i donant resposta de forma integral a les necessitats de famílies en situació de vulnerabilitat.

Com pots col·laborar?

  • Fent un donatiu com a empresa través del repte ‘Connectem oportunitats!’. (Beneficis fiscals del 35%)
  • Fent un microdonatiu com a particular (Beneficis fiscals fins a 75%)
  • Si tens una tablet en bon estat, o ets una empresa proveïdora de recursos tecnològics, posa’t en contacte amb la Fundació IRES a través del correu atencioaldonant@fundacioires.org o trucant a 695237970
  • Compartint el repte a les teves XXSS, entre els teus treballadors/es, amics/gues i familiars

Entre tots i totes reduirem l’escletxa digital i  connectarem oportunitats en 120 famílies del districte en situació de vulnerabilitat.

Ajuda’ns a fer-ho possible!

FES CLIC AQUÍ PER FER LA TEVA DONACIÓ

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte