COM REDUIR LA PETJADA AMBIENTAL DEL SECTOR TECNOLÒGIC PER RESPONDRE L’EMERGÈNCIA CLIMÀTICA? by Mobile World Capital

per Carla Escolà Costa,


mwc

Aquest repte busca solucions tecnològiques per a mesurar i reduir la petjada ambiental de les empreses del sector tecnològic, tant de l’àmbit públic com privat (especialment Pimes i startups), tenint en compte les fases del cicle de vida dels productes i serveis que ofereixen (disseny, extracció de recursos i ús de matèries primeres, fabricació, distribució, ús i disposició final), o bé la infraestructura TIC existent i/o del futur.

Les solucions han de tenir un caràcter tecnològic (software/hardware), tot i que podran combinar-se amb activitats de consultoria, d’assessorament estratègic i de gestió del coneixement. Les solucions han de ser provades (Technology Readiness Level 6 o superior) i la seva implementació ha de ser tècnicament viable en un termini inferior a 12 mesos. Es valorarà positivament que les solucions siguin escalables i que siguin “future-proof”, és a dir, que prevegin futurs immediats pel que fa a canvis o tendències tecnològiques i als seus respectius marcs normatius.

S’atorgaràn dos premis que cada guanyador utilitzarà per a la implementació d’un projecte pilot a la ciutat de Barcelona.


Més informació aquí.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modify cookies