COMISSIÓ INNOVACIÓ. XIV SEEK AND SOLVE MEETING

per Marina Ocariz Monedero,


El passat dimecres 10 de juny vam celebrar el “XIV SEEK AND SOLVE MEETING: Distintiu IP22@. Una oportunitat per generar impacte en innovació” en format digital. En aquesta nova comissió vam atorgar la distinció IP22@ als projectes més innovadors del districte 22@ i de la ciutat de Barcelona, els quals representen un alt nivell de qualitat i potencial innovador.

Els projectes guardonat són els següents: 

Distinció atorgada per la creació d’un programa de formació publicoprivada basat en la transformació dels perfils digitals .

Distinció atorgada per la integració de diverses tecnologies per a la reactivació del sector retail.

Distinció atorgada pel suport en el desenvolupament del districte 22@ i per a la creació d’una solució tecnològica de visió artificial per a la recuperació del turisme. 

Distinció atorgada per l’explotació i ús de dades, així com la democratització de les dades obertes.

Distinció atorgada per la creació i adaptació d’un nou model metodològic per donar una resposta integral a les necessitats de les famílies en situació de vulnerabilitat.

Distinció atorgada per la creació del Catalonia Open Data Hub per apostar per l’ús i l’explotació de dades obertes per empreses .

Distinció atorgada per l’impacte generat a través de la solució desenvolupada i la capacitat de reacció i innovació durant la COVID19. 

Distinció atorgada pel desenvolupament d’una solució tecnològica per a la purificació de l’aire al districte 22@ i a Barcelona. 

Distinció atorgada creació d’una infraestructura basada en Intel·ligència Col·lectiva i enfocada al futur del treball i a la transformació de talent a través d’experiències immersives. Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?