CISCO, MILLOR EMPRESA PER TREBALLAR AL MÓN

per Secretaria Tècnica,


Cisco és la 'Millor Empresa per Treballar al Món'. Guardonada per la prestigiosa consultora Great Place to Work, la companyia ha assolit la primera posició -des del vuitè lloc en l'edició anterior- entre més de 8.000 organitzacions que representen a més de 12 milions de treballadors a escala global.

El guardó se suma als obtinguts prèviament per Cisco Espanya. Cisco porta a Espanya més de 25 anys, i 12 d'ells ha estat reconeguda com a primera o segona Millor Empresa per Treballar al país, mantenint el primer lloc en els últims quatre anys. Altres seus de Cisco al món són també primeres al seu país.

Great Place to Work reconeix així la tasca de Cisco en crear un espai ideal per treballar a les seves oficines de tot el món, sent la valoració dels propis empleats i de les pràctiques i polítiques de RRHH dels criteris per seleccionar les companyies guanyadores.

Cisco basa el seu model de treball en la confiança i el compromís mutu entre la companyia i els empleats. El treball flexible és un dels aspectes més ben valorats. Gràcies a tecnologies de Col·laboració com Cisco WebEx i Cisco Telepresence, prop del 90% de la plantilla es beneficia d'alguna modalitat de teletreball.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte