Subscriu-te a la newsletter


CICLE EQUITY LABS: "FOMENT D'UNA CULTURA DE LA GESTIÓ DE LA DIVERSITAT EN L'EMPRESA"

per Irene Codina Altarriba,

La UOC, juntament amb la Fundació Randstad i Nestlé, posen en marxa el cicle Equity Labs, unes jornades de debat, reflexió, innovació i intercanvi de bones pràctiques sobre equitat i empresa.

El divendres 26 de maig tindrà lloc la primera jornada, en la qual parlarem sobre la cultura de la diversitat a les organitzacions. L'objectiu de la trobada és oferir consells i explorar bones pràctiques de foment d'una cultura inclusiva en l'entorn laboral. Mitjançant la reflexió crítica, presentarem eines i experiències per desenvolupar pràctiques inclusives i equitatives a les empreses. 

En aquesta ocasió, compartirem una taula de diàleg en la qual participaran Enric Serradell-López, professor dels Estudis d'Economia i Empresa de la UOC; Inés Arana, HR Business Partner del Global IT Hub de Nestlé, i Bel Ramos, psicòloga i directora de la Fundació Randstad a Catalunya i el País Basc. La dinamització de l'acte anirà a càrrec d'Anna Delclòs, directora de Filantropia i Aliances Estratègiques de la UOC.

Podràs seguir l'activitat de manera presencial (places limitades) o en línia. L'acte es durà a terme en castellà.


Dia i hora: 26-05-2023 10:00

Format: Presencial - Online

Lloc: Organitzat per Universitat Oberta de Catalunya. Sala Polivalente Edificio U. Calle Perú, 52 08018 Barcelona

Registre: Cicle Equity Labs: " Foment d'una cultura de la gestió de la diversitat en l'empresa" - Inici (uoc.edu)

 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies