CERTIFICA LA TEVA APOSTA PER L'ENERGIA 100% VERDA

per Secretaria Tècnica,

Des de Novaluz hem creat un certificat responsable d'energia 100% verda per a la web de tots els nostres clients.

T’expliquem els beneficis que té aconseguir un segell responsable per a la teva pime i convertir-te en una empresa compromesa amb el medi ambient i la societat:

1. Millora la imatge empresarial: comptar amb aquest segell responsable dona una visió de ser una empresa respectuosa amb el medi ambient.

2. Desenvolupa la competitivitat empresarial: diferenciar-se d'altres empreses sempre és positiu i comporta encara més força si es tracta d'un compromís mediambiental i social. Comptar amb una visió i una connexió amb l'entorn genera un impacte positiu en la teva pime.

3. Genera benestar en els treballadors: el sentiment de pertinença a una empresa amb un segell responsable suscita tranquil·litat i benestar entre els treballadors perquè senten que formen part d'una companyia que pensa i es preocupa per ells i l'entorn que els envolta.

4. Augmenta la capacitat d'atreure i retenir talent: aquesta responsabilitat i consciència social s'aguditza encara més entre la generació millennial perquè, normalment tenen més sensibilitat amb aquests valors.

En Novaluz som una empresa compromesa amb la societat i el medi ambient i aquest compromís es tradueix en la nostra obstinació per portar energia 100% verda a la teva pime, contribuint a l'eficiència energètica, a l'estalvi i a reduir l'impacte negatiu en l'entorn que provoquen altres energies en la generació d'electricitat.

Si vols saber més sobre aquest tema no dubtis a posar-te en contacte amb el responsable de negoci corporatiu:

Noemí Ruiz a través del correu noemi.roman@novaluz.es o al telèfon 687 683 574.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies