Subscriu-te a la newsletter


CALL PÚBLICA PER ALS FONS RETECH

per Irene Codina Altarriba,

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya organitza una Call pública per als Fons RETECH que es presenta el pròxim 3 de maig a les 16h a l’Espai BITAL (c/ José Agustín Goytisolo, 22)

RETECH Ciberseguretat és un programa de finançament europeu, coordinat per l’Instituto Nacional de Ciberseguridad (INCIBE), que agrupa les 15 comunitats autònomes i que compta amb un pressupost inicial de 149 milions d’euros. La iniciativa RETECH impulsa projectes de transformació i especialització digital i busca potenciar iniciatives de caràcter disruptiu basades en diferents visions, experiències i coneixement adquirits per les administracions regionals, movent les seves pròpies xarxes territorials de coneixement i col·laboració. Així mateix, els fons RETECH pretenen impulsar efectes tractors en el conjunt del territori per a transitar cap a nous models de desenvolupament més sostenibles i integradors, incrementant el potencial econòmic, social i ambiental de cada regió.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya serà la coordinadora d’un dels tres nodes dels fons RETECH i articularà els eixos de ciències de la salut i excel·lència operativa. En el mateix node hi participaran les comunitats de València i Galícia que s’encarregaran dels eixos d’indústria connectada i smart transportation, respectivament.

 Formulari d’inscripció a l’acte: https://ciberseguretat.gencat.cat/ca/Activitats/fons-retech/formulari/

Les places són limitades i s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció.

 Per a més informació: https://ciberseguretat.gencat.cat/ca/Activitats/fons-retech/

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies