VOLUNTARIAT AL 22@: IMPLICA'T!

per Secretaria Tècnica,

Com pots implicar-te en el voluntariat al 22@? A l’últim 22@Breakfast de l'any, celebrat el dijous 29 de novembre a l’edifici MediaTIC, hem presentat diferents propostes d’activitats i accions de cooperació i voluntariat al districte, perquè tots puguem participar-hi!

A l’Update, Antoni Oliva, director executiu de 22@Network, ha presentat el pla d’accions de la comissió de RSC tot relacionant-lo amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU. A continuació, Tomàs Moré, responsable del programa Internet Segura, ha introduït quines són les claus per a uns hàbits ciber-saludables: “Les ciber-amenaces probablement tenen a veure amb l'ús que fem nosaltres de la Internet".  

Però quines són les propostes de voluntariat al 22@? Arriba el 5 de desembre, el Dia Internacional del Voluntariat, i els nostres socis han volgut explicar quines activitats tenen preparades: 

  • Apropem-nos: Laura Viñoles ha explicat les accions que duen a terme per la convivència i cohesió social del barri així com la seva proposta pel 5 de desembre: Obrir les classes d’alfabetització a qui vulgui descobrir com és la seva feina. 
  • Fundació IRES: Carles Nieto ha explicat el seu #Repte22 per aconseguir Beques Click per a la formació dels joves del 22@, i altres formes de voluntariat corporatiu com la recollida de joguines o ajudar a pintar el Pis.
  • Fundació Jaume Batlle Bigas: Alex Fàbregas ha proposat la seva activitat de voluntariat preparada pel 5 de desembre: Una visita guiada a la Catedral de Barcelona amb els tutelats i després xocolatada. Necessiten 5 voluntaris!
  • L’Estoc: Jordi Mayals ha presentat el seu projecte de producció de mobiliari per donar feina a persones amb discapacitat i altres activitats com els regals d'empresa o tallers per empreses.
  • Vistaprint: Albert Plans ha explicat la seva proposta pel Dia del Voluntariat: Una sortida al Parc de Collserola per netejar i contribuir a mantenir els espais naturals de la ciutat. 
  • Grupo ICA: Maite Andreu ha introduït la seva campanya de Nadal dedicada al recapte de regals i de diners per comprar joguines als nens del districte.

T’interessa alguna de les propostes pel Dia del Voluntariat? Informa-te’n més i inscriu-t’hi a la nostra web!  

Per acabar, des de l’associació s’ha presentat la campanya de Nadal “El districte de les joguines”, una campanya perquè entre tots puguem recaptar diners per regalar joguines als nens del Casal en Família, de la Fundació IRES. 

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte