“SÓNAR +D: CREATIVITAT, TECNOLOGIA I NEGOCI” A L’ÀGORA 22@NETWORK BCN

per Secretaria Tècnica,

L'Associació 22@Network bcn, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, ha organitzat a l'Hotel Novotel Barcelona City el dinovè dinar-col·loqui del cicle de conferències Àgora 22@Network bcn. Ha comptat com a ponent amb Ventura Barba, CEO a Advanced Music, organitzadors del SÓNAR i el SÓNAR +D, qui ha presentat la conferència “SÓNAR +D: Creativitat, tecnologia i negoci” i ha explicat que el Sónar ha creat un ecosistema amb diferents ciutats del món amb artistes i industries tecnològiques i digitals.


Ventura Barba ha explicat com un esdeveniment adreçat principalment a la música, com és el SÓNAR, ha acabat evolucionant i parlant també de tecnologia, creativitat i transformació digital. “Fa uns anys el Sónar va detectar que “gran part del seu públic provenia del sector de les industries creatives, cosa que va incentivar el naixement del Sónar+D, com a laboratori de creació, talent i innovació, que agrupa a creadors preparats per innovar al servei d’empreses de diferents sectors” ha assegurat.

Ha anunciat que “enguany el Sónar celebra el seu 25ė aniversari i ho ha commemorat amb l’enviament d’un missatge amb música electrònica a l’Estrella de Luyten b, a 12,4 anys llum, amb l’objectiu de comunicar-nos amb una possible intel·ligència extraterrestre”.


Nota de premsa completa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte