T-SYSTEMS S'UNEIX A ALASTRIA

per Secretaria Comunicació,

  • És el primer Blockchain multisectorial a Espanya i està constituït per més de 150 empreses de tots els sectors. El seu objectiu principal és desplegar una xarxa Blockchain que compleixi amb la legalitat vigent.
  • T-Systems està fortament compromesa amb tot el relatiu a la millora de la seguretat digital en la protecció de dades, en la gestió de la informació i en el desenvolupament de nous models de negoci que simplifiquin les transaccions i acostin les empreses als seus clients finals.

T-Systems Iberia dóna un pas més en la cerca de la màxima seguretat dels seus clients en un món cada vegada més digitalitzat sumant-se a la Xarxa Alastria, el primer consorci multisectorial regulat i promogut per tots els seus associats per a l'establiment d'una infraestructura Blockchain semipública, una de les tecnologies més disruptives en l'evolució de la xarxa.

D'aquesta manera, més de 150 organitzacions s'han unit per desplegar una xarxa semipública permisionada que compleixi amb la regulació, amb l'objectiu essencial d'habilitar un espai digital comú per als seus membres d'indústries tan diverses com la Banca, Energia, Telecomunicacions o Turisme. Un espai en què aquests desenvolupin els seus serveis i productes Blockchain. I, tot això, de manera que es compleixi de manera òptima amb la legalitat en l'àmbit espanyol i d'acord amb la regulació europea.

La filial de serveis tecnològics del Grup Deutsche Telekom està fortament compromesa amb tot el relatiu a la millora de la seguretat digital en la protecció de dades, en la gestió de la informació i en el desenvolupament de nous models de negoci que simplifiquin les transaccions i acostin les empreses als seus clients finals.

“Per a T-Systems, com empresa de procedència alemanya i totalment compromesa amb la seguretat i protecció de les dades, la fiabilitat de la informació que es guarda en la xarxa és un must per a nosaltres mateixos i, per això, per a amb els nostres clients. El Blockchain suposa una revolució respecte a tot l'anterior, ja que els nodes que verifiquen i autentifiquen la informació permeten eliminar qualsevol intermediari en les relacions comercials, de manera que es genera una relació de confiança a l'hora de fer qualsevol tipus de transacció entre dues parts”, afirma Antonio Calvo, Director d'Innovació de T-Systems Iberia.

Nota de premsa completa.  

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte