PRESENTACIÓ DE CA L'ALIER, EL NOU CENTRE D'INNOVACIÓ URBANA

per Secretaria Comunicació,

22@Network bcn ha organitzat l’edició nº131 del 22@Update Breakfast a Ca l'Alier, el nou equipament d'innovació urbana, que serà una peça important en l'evolució del districte 22@.

Lluís Gómez, Comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, ha donat la benvinguda a l’acte i ha explicat que “des del nou espai Ca l’Alier mostrarem la  innovació de Barcelona al món”.

El 22@Breakfast ha estat presentat per Xavier Monzó, president de 22@Network bcn, qui ha destacat que “el 22@ va ser el primer districte innovador  del món i actualment és un focus d’atracció mundial de talent, que ha rebut 18  delegacions internacionals interessades en el model del districte d’innovació  22@” i ha assegurat que “els propers quatre anys  grans companyies instal·laran els seus centres d’innovació al districte 22@,  com ja ho han fet Amazon o Facebook.” 

En l’apartat de l'Update, Javier Bernades, president de la Comissió d'Urbanisme de 22@Network bcn i Head of Business Space Oficines i Industrial a Cushman & Wakefield, ha destacat que “les  empreses busquen espais grans, de qualitat, sostenibles, amb infraestructures  modernes i ben connectats, i el districte 22@ respon a aquestes necessitats,  consolidant-se així com a hub tecnològic”. 

Veure informe de Cushman & Wakefield

L'innovador del mes ha estat en aquesta ocasió la Fundació BIT  Hàbitat de l'Ajuntament de Barcelona. David  Martínez, coordinador de la Comissió  del 22@, en la seva ponència "La clau  del 22@ nord" ha presentat les claus de futur del desenvolupament de la zona nord del 22@, un any després de la creació de la Comissió Ampliada del 22@, i coincidint amb la finalització de les obres de Ca l'Alier. Durant la seva intervenció ha assegurat que “la segona fase de desenvolupament del 22@ incorporarà nous llocs de  treball, nous espais públics i equipaments”. 


Notícies

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies