PERSONES I (RO)BOTS: EL FUTUR DE LA INTERACCIÓ

per Secretaria Tècnica,

22@Network bcn ha organitzat avui a Valkiria Hub Space l’edició nº128 del 22@Update Breakfast que ha tractat sobre “PERSONES I (RO)BOTS: EL FUTUR DE LA INTERACCIÓ”.

Yolanda Triviño, Directora de Valkiria Hub Space i membre de la Junta Directiva de 22@Network bcn, ha presentat aquesta edició del 22@ Breakfast, centrada en els Bots, els seus límits i el nou escenari “disbòtic” que plantegen. Durant la seva intervenció en l’Update ha introduït la presentació "22network.net, interaccionar per la xarxa", durant la que s’ha presentat el nou disseny de la pàgina web de l’Associació, que ofereix noves eines d'interacció entre associats més accessibles.

Dins l’apartat de “L'Innovador del mes”, Toni Recio, responsable de Tecnologia i Innovació de Pasiona, i Juanjo Montiel, desenvolupador de software, especialista en accessibilitat i invident, han presentat la conferència “Bot Mirror: Llums i ombres d'un futur disBÒTic”. Han explicat com actuen els Bots i com els xatbots poden comunicar-se amb un llenguatge natural i fins i tot detectar les necessitats dels usuaris i interpretar les seves intencions en diferents aplicacions per oferir-los solucions en situacions diverses de la vida quotidiana, com per exemple, com a traductor simultani en converses d’Skype. Durant la seva presentació, han comptat amb el suport del gos guia Whost i de l'assistent de veu d'Amazon, Alexa, que permet també controlar el sistema domòtic.

En finalitzar, Antoni Oliva ha presentat l’actualitat de l’Associació i les novetats al districte 22@.

Nota de premsa completa

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies