L’ALCALDESSA DE BARCELONA, ADA COLAU, EN LA INAUGURACIÓ DE LA 6a CONVENCIÓ EMPRESARIAL DE 22@

per Secretaria Comunicació,

Ada Colau: “L'Ajuntament oferirà el seu suport a l’associació 22@Network bcn per dinamitzar el districte 22@”

Xavier Monzó, president de 22@network bcn: “La intel·ligència col·lectiva de totes i tots és la que projecta el districte 22@ i tota la ciutat”

“22@Network bcn treballa per assolir els seus objectius de desenvolupament econòmic i promoció del 22@ i la ciutat”

L’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network bcn, formada per més de 130 empreses i institucions representant més de 19.000 treballadors, ha celebrat la 6a Convenció Empresarial del districte 22@ sota el títol “Intel·ligència Col·lectiva” i la 14a Assemblea General de Socis de 22@Network bcn a l’Hotel Meliá Barcelona Sky amb més de 200 assistents.


L’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha inaugurat aquesta 6a Convenció Empresarial del districte 22@. Durant la seva intervenció ha assegurat que “el 22@Network bcn és un exemple d’associació implicada amb l’entorn del Poblenou i les universitats”. Ha destacat també “la tasca de la Comissió de Coordinació del 22@ per incorporar a tots els actors del districte per definir el seu futur mitjançant una metodologia de treball col·laborativa”. Ha afirmat, a més, que “cal incrementar l’habitatge al districte i donar un nou impuls a la zona nord de la Diagonal”. I ha remarcat “el paper de Ca l’Alier, el nou Centre d’Innovació Urbana de Barcelona, que serà la seu de la fundació BIT Habitat, una entitat municipal que vol fomentar la innovació urbana mitjançant la interacció entre ciutadania, administració, empreses, universitats i centres de recerca”. Ha destacat que “el 22@ oferirà noves solucions en sostenibilitat, més habitatge i espai per a noves economies” i que “l'Ajuntament oferirà el seu suport a l’associació 22@Network bcn per dinamitzar el districte 22@”. Finalment, ha explicat que “els representants internacionals tenen un interès creixent en el districte 22@, que representa la Barcelona que volem, líder en empreses de sectors estratègics en l’àmbit científic i tecnològic, amb un ecosistema equilibrat emprenedor”.

Xavier Monzó, president de 22@Network bcn, ha defensat el lema de la “Intel·ligència col·lectiva” i ha explicat que “22@ té l’oportunitat i evoluciona amb el model de la quàdruple hèlix, on administracions, empreses, universitats i ciutadania comparteixen un mateix projecte”. Monzó ha destacat “l’èxit del projecte 22@, que actualment concentra el 50% dels lloguers d’oficines de la ciutat i que és el principal generador i consumidor de talent digital i tecnològic del sud d’Europa”. Ha assegurat que “durant els pròxims cinc anys el 22@ atraurà cada any a més de 5.000 professionals, en un districte per viure i treballar i que compta amb un equilibri entre empreses i veïnat”. També ha remarcat que “cal impulsar els mecanismes per desenvolupar més habitatge al 22@, potenciar la plaça de Glòries com a punt de connexió del 22@ i la resta de la ciutat i millorar-ne la mobilitat”. Ha afegit que “22@Network bcn treballa per assolir els seus objectius de desenvolupament econòmic i promoció del 22@ i la ciutat, incentivar la relació d’empreses i territori, així com articular un model de referència en l’àmbit mundial”. I ha finalitzat dient que “la intel·ligència col·lectiva de totes i tots és la que projecta el districte 22@ i tota la ciutat”.

Nota de premsa completa

Vídeo de la Convenció

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies