CULTURA ORGANITZATIVA DE LA FUNDACIÓ IRES

per Secretaria Comunicació,

El passat dimecres 17 de gener, l’Institut d’Innovació Social d’ESADE i l’Obra Social “la Caixa” van organitzar la taula Cuidant i canviant la cultura organitzativa en les entitats no lucratives. Què hem de cuidar i canviar en la cultura organitzativa? Com es poden implementar els canvis de manera satisfactòria? Com es poden fomentar cultures organitzatives emprenedores, innovadores, col·laboratives o orientades a resultats?

En aquesta taula, La Directora de la Fundació IReS, Montserrat Tohà va participar per a poder respondre aquestes qüestions des de la seva experiència i intercanviar la seva visió amb altres entitats no lucratives de reconeixement internacional com Greenpeace o Oxfam Intermón.

Com a característiques de la cultura organitzativa d’IReS, la Directora de l’entitat posava en relleu l’humanisme amb què s’atenen les persones, qui són sempre la prioritat i el centre d’atenció; la qualitat en els serveis; la professionalitat; el grau de participació dels professionals en el disseny, execució, avaluació i millora contínua dels projectes; i el treball en equip, entre d’altres.

COL·LABORA

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?