Eurecat estrena nova seu corporativa al districte 22@

per Secretaria Comunicació,

  • La seu de Barcelona, que centra l’activitat corporativa i l’Àrea Digital i Mèdia, s’ha traslladat al Complex Cornerstone.
  • El nou edifici disposa d’un espai showroom que mostra la tecnologia del centre.
  • Eurecat ha arribat enguany a les 10 seus repartides pel territori català.

El centre tecnològic Eurecat (membre de Tecnio) ha estrenat nova seu corporativa al 22@, el districte de la innovació de Barcelona, on ocupa 3.455 metres quadrats al Complex Cornestone, ubicat al número 54 del Camí Antic de València, repartits en cinc plantes, on també desenvolupa la seva recerca en el camp digital i mèdia i en el camp de les indústries creatives i culturals.

El creixement del centre ha motivat el canvi d’ubicació de la seu a Barcelona, on hi treballen 190 persones. El nou edifici s’ha dissenyat tenint en compte l’activitat d’Eurecat i disposa de més espais de treball i sales de reunions, a banda d’un espai showroom pensat per mostrar la tecnologia del centre i fer trobades amb el teixit empresarial i l’ecosistema de recerca i d’innovació.

“L’aposta d’Eurecat de continuar en el 22@ està en sintonia amb la bona evolució del districte, que no ha parat de créixer en els quinze darrers anys en la configuració d’un nou pol tecnològic i de negocis, amb una projecció cada cop més internacional”, explica el president d’Eurecat, Xavier Torra.

Segons destaca Torra, el trasllat al nou edifici “referma l’aposta en sostenibilitat” del centre tecnològic, ja que les instal·lacions disposen del certificat LEED Gold, que atorga l’US Green Buildings Council i acredita el baix impacte ambiental de la seu.

10 seus repartides pel territori català

Eurecat, que en conjunt aplega l’experiència de més de 600 professionals, ha arribat enguany a les deu seus, repartides entre Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Tarragona i Amposta, que donen resposta a l’especialització del centre en les àrees Industrial, Digital i Mèdia i Biotecnològica i garanteixen la proximitat a l’empresa.

Des d’aquestes deu seus territorials, Eurecat treballa per a la majoria de sectors empresarials, entre ells, l’alimentació, l’energia i els recursos, l’automoció, l’aeronàutica, el ferroviari, els sistemes i processos industrials, el sector públic, les indústries creatives i culturals, la indústria tèxtil, la salut, la construcció, el comerç, les finances i assegurances, les tecnologies de la informació i de les comunicacions (TIC), la biotecnologia, la formació, l’esport, el turisme, la consultoria i la promoció tecnològica i els esdeveniments.

Eurecat, promogut des de la indústria i per a la indústria

En paraules del president d’Eurecat, el centre “està promogut des de la indústria i per a la indústria, tal com ho reflecteix la composició del seu Patronat”, que compta amb catorze empreses capdavanteres en els seus àmbits: Indulleida, Simon Holding, Carinsa, Circuitor, ICL Iberia, Sener, Relats, Comexi, Hewlett Packard, Hipra, Reig Jofré, Digital Legends, Hallotex i Cellnex Telecom.

El centre Tecnio compta també amb comissions sectorials i territorials, orientades a mantenir un diàleg molt estret amb les necessitats del mercat, gràcies a la participació de les empreses vinculades amb els centres d’origen.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte