EL CAMPUS DIAGONAL BESÒS, EL NOU POL D'INNOVACIÓ DE LA UPC

per Secretaria Comunicació,

22@Network bcn ha organitzat l’edició nº132 del 22@Update Breakfast al Campus Diagonal Besòs de la UPC (Escola d'Enginyeria de Barcelona Est - UPC), el nou pol d'innovació de la UPC, una infraestructura de primer nivell per a la docència, la recerca i el desenvolupament.

Jordi Berenguer, Vicerector de Transferència de Coneixement i Innovació UPC, ha donat la benvinguda a l’acte, i ha destacat “el lideratge de Barcelona en el coneixement, així com el compromís de la UPC amb la societat i la seva integració en el 22@”.

Antoni Paz, president de la Comissió d'Innovació de 22@Network bcn i director de KIM bcn, ha presentat aquesta edició del 22@Update Breakfast . Paz ha destacat  que “l’economia és més competitiva si la indústria està connectada amb la universitat i el coneixement”.

En l’apartat de l'Update, Jordi Bosch, Director de la Fundació b_TEC, ha presentat el conjunt del campus i totes les seves instal·lacions, presents i futures. Ha destacat que “el Campus Diagonal-Besós és el motor de transformació de la zona”. 

Seguidament Ariadna Farran, directora de l'Escola d'Enginyeria Barcelona Est, ha detallat els àmbits temàtics d'acció de l'escola, que “ofereix 7 titulacions de grau en enginyeria, així com 3 màsters universitaris i 3 programes de doctorat, a més de programes de mobilitat a nivell internacional i programes de pràctiques a l’empresa”. 

Dins l’apartat de l’Innovador del mes, s’han presentat alguns dels principals projectes innovadors de recerca aplicada de l'escola: el cotxe, la moto i la robòtica en format elèctric de competició, i la química per a competir. 

Nota de premsa completa
Notícia La Vanguardia


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

SUBSCRIU-TE!

Vols estar sempre assabentat de les últimes novetats i els events al districte 22@?
Modificar cookies