Subscriu-te a la newsletter


COHOUSING BARCELONA EMET TÍTOLS PARTICIPATIUS PER LLACUNA39

per Secretaria Tècnica,

Llacuna 39 és un projecte de cohabitatge que promou la construcció d'un edifici de 27 habitatges i un local col·laboratiu al barri de Poblenou de Barcelona. Per finançar aquest projecte la cooperativa Cohousing Barcelona ha emès 2.000 títols de participació de 100 euros cadascun.

 Les aportacions permetran finançar el 40% de la compra d’un solar privat al barri de Poblenou de Barcelona i construir 27 habitatges de protecció oficial. L’altre 60% del finançament anirà a càrrec dels futurs veïns i veïnes.
Amb aquestes aportacions col·lectives es contribuirà a fer que 27 unitats de convivència tinguin accés a un habitatge digne i cooperatiu.

Llacuna 39 és un projecte de cohabitatge que vol ajudar a omplir de veïns i veïnes el Poblenou. Promou habitatge assequible i a preu de cost en regiment de protecció oficial, format per 27 unitats de convivència que impulsen aquest projecte on la gestió és col·lectiva, totes les persones residents en són sòcies i, per tant, formen part d’una organització democràtica i participativa en un procés en què participen totes les persones sòcies que viuran al projecte d’habitatge cooperatiu.

Més informació

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte
Modificar cookies